Kira Skov, Steen Jørgensen (Sort Sol) og nære musikalske venner hylder Nicolai Munch-Hansen


Nicolai Munch-Hansens nærmeste musikalske venner og Copenhagen Jazz Festival markerer med en særkoncert i Kastelskirken den uforglemmelige musik og det mesterlige spil, som den danske bassist efterlader efter sin alt for tidlige død i februar i år.

Han var en fast bestanddel af det alsidige københavnske jazzmiljø, uanset om det var med hans grupper som Beautiful Day, Nicolai Munch-Hansen Sextet og som sideman, hvor hans talent også var anerkendt uden for jazzens verden, når han spillede med Tim Christensen, Jens Unmack, Kira & The Kindred Spirits blandt mange andre. I 2011 blev Nicolai Munch-Hansen nomineret til Danish Music Awards for årets jazzudgivelse for soloalbummets “Chronicles” og i 2012 blev han nomineret til kritikerprisen Steppeulven som “Årets Musiker”.

Så sent som i efteråret 2016 udsendte han albummet “Det Flimrende Lys Over Brabrand Sø”, der er blevet rost til skyerne, men aldrig nåede at blive opført på festivalen. Den 10. juli fremføres Nicolai Munch-Hansens musik af hhv. hans egen sekstet med Anders AC Christensen på bas, og sangene fra Det Flimrende Lys Over Brabrand Sø, som bliver sunget af Kira Skov, Anna Brønsted og Steen Jørgensen (Sort Sol) med et hold af dansk musiks fremmeste musikere.

Line-up: Sextet feat. Ned Ferm, Mads Hyhne, Jakob Bro, Søren Kjærgaard, Anders Christensen, Jakob Høyer / Det Flimrende Lys Over Brabrand Sø feat. Kira Skov, Anna Brønsted, Steen Jørgensen, Adi Zukanovic, Oliver Hoiness, Anders Christensen, Seb Rochford

The Music of Nicolai Munch-Hansen
Mandag den 10. juli, kl. 14.00 i Kastelskirken

(Billetsalget starter fredag 9/6 kl. 10.00 på http://burl.nu/eu8liv)