Fringe Jazz, La Fontaine, Mandagsklubben, Jazz i Trekanten og Jazzhouse er nomineret til Live Jazz Prisen 2017


De nominerede til årets Danish Music Awards Jazz fem hovedkategorier er allerede blevet offentliggjort og nu kan også de nominerede til Live Jazz Danmark Prisen 2017 afsløres. Den 4. december 2017 lægger Bremen Teater i København scene til Danish Music Awards Jazz 2017.

Igen i år skal Live Jazz Danmark Prisen uddeles til en koncertarrangør, et spillested eller en festival, som har gjort sig særligt bemærket på livejazzscenen det forløbne år.

De fem kandidater til Live Jazz Danmark Prisen er indstillet af de jazzmusikere, som vandt en pris ved sidste års Danish Music Awards Jazz. I udvælgelsen af kandidaterne “har både koncertoplevelsen, lyden og de fysiske rammer spillet ind. Men især arrangørens evne til at sammensætte et godt og alsidigt musikprogram – og i sidste ende skabe fantastiske oplevelser for både publikum og musikere, har haft stor betydning i udvælgelsen”, oplyser JazzDanmark i en pressemeddelelse.

De nominerede til Live Jazz Danmark Prisen 2017 er:

Fringe Jazz Fest
La Fontaine
Mandagsklubben på 5e
Jazz i Trekanten
Jazzhouse

Sidste år gik Live Jazz Danmark Prisen til Balders Plads – Røde Roses Kaffebar. I år vil en jury bestående af repræsentanter fra JazzDanmark, Dansk Jazzmusiker Forening, Vinterjazz og Jazz Special vurdere kandidaterne og sammen udvælge en vinder.

Vinderen annonceres til Danish Music Awards Jazz den 4. december, når de fem DMA-statuetter samt P8 Jazz-prisen og Børnejazzprisen deles ud. Showet bliver livetransmitteret på DR P8 Jazz og optages igen i år af TV 2 Lorry, der efterfølgende distribuerer prisuddelingen til en række af landets regionale kanaler.

Læs også: Her er de nominerede til Danish Music Awards Jazz 2017