Glædelig jul og godt nytår fra Copenhagen Jazz Festival


Med en stor tak for en smuk jazzårgang 2017, ønsker Copenhagen Jazz Festival og Vinterjazz glædelig jul og godt nytår – til publikum, samarbejdspartnere, tilskudsgivere, spillesteder, musikere og frivillige ildsjæle, der har bidraget til de to festivaler i året der gik. En særlig tak til hovedbidragsyder Nordea-fonden samt Statens Kunstfond og Frederiksberg og Københavns Kommune.

Der er allerede store planer for 2018, hvor Copenhagen Jazz Festival fejrer jubilæum med den 40. udgave. De første to hovednavne til festivalen, Brad Mehldau Trio og Melody Gardot, er allerede offentliggjort, men det er kun begyndelsen, idet sommerens festival forventes at omfatte mere end 120 spillesteder og 1400+ koncerter. I anledning af jubilæet bringer vi her på Jazz.dk og Facebook en optakt med masser af billeder fra 40 års festivalhistorie. Du kan også gå på opdagelse i samlingen af alle kunstplakaterne fra 1979 og frem til i dag, samt finde et overblik med 40 års hovednavne fordelt på årgang.

Allerede i februar inviterer mere end 120 spillesteder og arrangører til den landsdækkende Vinterjazz 2018. Størstedelen af programmet er offentliggjort kort før jul, og det tæller internationale hovednavne, danske turnerende kunstnere og særlige tiltag for børn og unge. Der vil bl.a. være to særkoncerter, der hylder The Music of Nicolai Munch-Hansen.

Husk også, at du året rundt kan finde jazznyheder og en koncertkalender med aktuelle livekoncerter i København på Jazz.dk.

Glædelig jul og godt nytår!
Sekretariatet for Copenhagen Jazz Festival