Koncerten er afsluttet

Simon Spang-Hanssen & Café Central


Moderne Latin Fusionsjazz DKK 100 kr. Medlemmer af Lyngby-Taarbæk Jazzklub og unge under 25: 50 kr.

Dørsalg

Café Central er et panorama af indflydelser, møder og kontraster. Med udgangspunkt i jazzen udforskes universet med forgreninger til Brasilien, Caribien, Vestafrika, r&b, soul, global fusion...
Musikken er åben og enkel, hvilket giver god plads til den store individuelle kreativitet i dette internationale all-star hold.
Claudia Campagnol kombinerer i sin sang virtuositet med dyb musikalitet og udtryk i fortolkningen, og er samtidig eminent i brugen af stemmen som et improviserende instrument.
Alain Apaloo er mest kendt som blues-sanger/guitarist og som leder af sit eget afro-jazz-pop-fusion band "Api Pipo", men udfolder sig også på personlig vis i Café Central som jazz-sanger og guitarist.
Kombinationen af Claudia og Alain er fascinerende, det samme er sammenspillet mellem bassist Yasser Morejon Pino og trommeslager Niclas Campagnol, en tvillingeagtig forståelse, samt rytmisk fantasi og kendskab til mangfoldige stilarter/grooves.
Mariane Bitran...

Læs mere


Line up:
  • Claudia Campagnol - vocal/keyboard, Mariane Bitran - flute/vocal, Alain Apaloo - guitar/vocal, Aske Dragsbæk - barytonesax, Yasser Morejon-Pino – bass, Niclas Campagnol – drums, Simon Spang-Hanssen - tenor & sopranosax