Koncerten er afsluttet

Kira Skov

Loppen , København K

Moderne Vokal DKK 170 DKK

Dørsalg

Kira Skov mistede sin mand Nicolai Munch-Hansen i slutningen af februar måned sidste år. Nicolai var foruden at være hendes ægtemand og far til deres søn Morgan, også hendes tætteste musikalske samarbejdspartner igennem de sidste 13 år.
Som en måde at bearbejde sin sorg på begyndte Kira kort tid efter Nicolais bortgang at skrive sange til sin mand. Sange om livet og den pludselige død og det chok som fulgte i kølvandet. Dette blev en måde at give sorgen en form på og ligeledes har det været en måde at have fornemmelsen af en fortsat kommunikation, til dels pga. deres meget stærke fælles sprog i musikken.

Sangene tager udgangspunkt i Kira´s personlige tab, men favner samtidig et universelt tema som vedkommer os alle. Det musikalske univers udfolder sig i intime rammer med sparsom instrumentering. Elektriske og akustiske guitarer, violin, cello, kontrabas og percussion. Det er sange med historiefortællingen i centrum, med referencer til en sangsk...

Læs mere


Line up:
  • Kira Skov (vox/gtr), Oliver Hoiness (gtr), Silas Tinglef (gtr/dr), Maria Jagt (violin/cello), AC Anders Christensen (bass)

Lignende koncerter i Jazz in Copenhagen – All Year