Jan Garbarek og Trilok Gurtu slutter sig til det internationale line-up på Copenhagen Jazz Festival 2017


Endnu et verdensnavn melder sin ankomst til Copenhagen Jazz Festival 2017, idet Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu er offentliggjort til at spille i Glassalen i Tivoli søndag den 9. juli.

Jan Garbarek og Trilok Gurtu slutter sig dermed til det internationale line-up, der på nuværende tidspunkt allerede tæller headlinere som Herbie Hancock, Anoushka Shankar, David Sanborn, Dee Dee Bridgewater, Oumou Sangaré, Erykah Badu, Norah Jones, Cory Henry & The Funk Apostles, Peter Erskine og Jamie Cullum. Det samlede program forventes at runde mere end 1200 koncerter og bliver offentliggjort løbende frem mod begyndelsen af juni her på Jazz.dk.

Se hele programmet for Copenhagen Jazz Festival 2017 her.

Selv har norske Jan Garbarek efter mange års samarbejde med blandt andre Keith Jarrett og Hilliard Ensemble raffineret sit udtryk, så han i dag fremstår som en helt unik saxofonist. Men når han, som her, optræder med sin verdensberømte kvartet – herunder det indiske trommefænomen, Trilok Gurtu – er der tale om absolut verdensklasse. 70-årige Garbarek er en sjælden gæst i Danmark, hvorfor sommerens koncert med det indiske fænomen også kan blive en once-in-a-lifetime-oplevelse her til lands. Det bliver i hvert fald en musisk oplevelse, der spænder fra det absolut fredfyldte og iørefaldende til det ekspressivt henrykte og udtryksfulde, oplyser arrangøren i en pressemeddelelse.

Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu
Søndag den 9. juli – Tivoli, Glassalen
Køb billet: Billetlugen eller Tivolis Boxoffice (tlf. 33151012)

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted den 7.-16. juli 2017 på mere end 120 spillesteder fordelt over hele hovedstaden. Tak til Nordea-fonden.