Marilyn Mazur på Vinterjazz 2018-turné med Maluba og Norma Winstone


Vinterjazz 2018 er for mange musikere et startskud på koncertåret. Den legendariske danske komponist og percussionist Marilyn Mazur (Miles Davis, Wayne Shorter, Jan Garbarek m.fl.) er ingen undtagelse, når hun under festivalen tager på turné med hele to grupper.

Med gruppen Maluba Orchestra har Marilyn Mazur fundet sammen med komponisterne Fredrik Lundin og Kasper Bai om en fælles passion for at skrive musik til et bigband-lignende ensemble og samlet et stærkt hold af erfarne musikere. Besætningen er bredt sammensat, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber sammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og stærke, personlige stemmer.

Maluba Orchestra
Godset/Jazz6000, Kolding – Lør 3/2
Læs mere / Køb billet

Sønderborghus/Sønderborg Jazzclub – Søn 4/2
Læs mere / Dørsalg

 

Gruppen Special 4 er sammensat af Marilyn Mazurs nære musikalske venner, pianist Makiko Hirabayashi, bassist Klavs Hovman og Jakob Buchanan på flygelhorn. De har alle spillet sammen i flere forskellige konstellationer og i hinandens orkestre gennem mange år. I Special 4 får de medvirkende musikere god plads til individuelle udfoldelser, mens publikum får åbne drømmende lydlandskaber, masser af rytme og slagtøj fra hele verden, stærke melodier og fængslende dramatiske forløb.

Under Vinterjazz 2018 kan du opleve Special 4 med en ganske særlig gæst, nemlig den britiske sangerinde Norma Winstone. Hun har de seneste år haft sin egen trio med flere ECM-udgivelser, og Winstone samarbejder desuden med blandt andre NDR Big Band, ligesom hun har modtaget et væld af priser for sit musikalske virke.

Marilyn Mazur Special 4 + Norma Winstone
Giant Steps, Svendborg – Tors 8/2
Læs mere

Anexet ved Lundsgaard Gods, Kerteminde – Fre 9/2
Læs mere / Køb billet

Kulturstationen, Vanløse – Lør 10/2
Læs mere / Køb billet

Kunstcentret Silkeborg Bad – Søn 11/2
Læs mere

Tøjhuset, Fredericia – Tirs 13/2
Læs mere / Køb billet