P8 Jazz Alive inviterer til stor jazzhyldest 31. marts


For andet år i træk lægger DR Koncerthuset mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse, hvor unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen. Fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige.

Uanset om du er ny og nysgerrig i jazzland, eller om du allerede har garvede jazz-ører, så står P8 Jazz klar til at tage dig i hånden og præsentere dig for en vifte af håndplukkede musikalske oplevelser denne tidlige forårsaften i 2017.

Jazz rimer på varme og vildskab, verdensborger og vidtrækkende visum, værtshus og villatelt, visionær og vibrerende, vrøvlet og vildtvoksende, vemod og venskab. En lille smule violet velour.

Kom og få det hele d. 31. marts 2017, hvor P8 Jazz har komponeret et helt særligt program til dig med jazz fra de allerbedste hylder. Til P8 Jazz Alive kan du opleve:

Marcos Valle (BRA)
Coco (Quadron)
Jesper Thilo
Lelo Nika
I Think You’re Awesome
Victor Jones (US)
Daimi
Oilly Wallace
Dawda Jobarteh
Kathrine Windfeld
Christian Sievert
Mathias Heise
Salieu Dibba
Fessor
Bakary Mbengue
DR Big Band

P8 Jazz Alive byder desuden i år på efterfest med en række af landets bedste DJs, der sørger for den gode, jazzede feststemning efter de mange koncerter.

 

P8 Jazz Alive
Fredag 31/3 kl. 20:00 – DR Koncerthuset, Koncertsalen, København
Læs mere // Køb billet