Vinterjazz 2017 er i fuld gang – planlæg din festival her


Fredag den 3. februar lød startskuddet til årets Vinterjazz. Med sine mere end 600 koncerter og 130 tilknyttede spillesteder og arrangører er Vinterjazz 2017 en af årets største musikbegivenheder, der strækker sig ud til de fleste afkroge af det musikalske Danmarkskort. Særligt det landsdækkende aspekt er en vigtig grundpille for festivalen, der på mange spillesteder markerer begyndelsen på en ny sæson.

“I en tid hvor kulturbegivenheder enten foregår i eller uden for København, fremstår Vinterjazz som en ægte landsbegivenhed, hvor bands og projekter benytter muligheden for at turnere rundt fra by til by, fra provins til hovedstad. Og vi får sat fokus på det store, nationale fællesskab af spillesteder og musikforeninger, hvor jazzen i den grad lever – uanset hvilken form og farve den antager i det givne øjeblik,” udtaler festivalleder Kenneth Hansen.

 

Find din egen vej i det store program

Det store udbud af koncerter kan virke overvældende, men det har aldrig været nemmere at skræddersy sit helt eget festivalprogram.

Ved hjælp af funktionen Mit Jazz.dk får du mulighed for at plukke de koncerter ud, du finder mest interessante og føje dem til din helt egen koncertkalender her på siden. Du kan enten oprette en bruger med din mailadresse eller ved at tilknytte din Facebook-konto. Jazz.dk slår ikke noget op på din Facebook-side og sender heller ingen informationer til Facebook og dine Facebook-venner om dig.

Når du har oprettet din bruger, skal du blot klikke på stjerneikonet ud for den pågældende koncert for at føje dem til din personlige kalender. Du kan besøge Mit Jazz.dk både fra computer og i din mobiltelefons browser, så du altid har dine favoritter ved hånden. Når du bruger Mit Jazz.dk, tilmelder du dig samtidigt Copenhagen Jazz Festivals nyhedsbrev, der bliver udsendt to gange om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Læs programmet digitalt og på tryk

Vinterjazz 2017 byder desuden på en trykt programavis, som du finder på landets spillesteder, caféer, biblioteker og kulturhuse.

Her kan man blandt andet læse mere om en række udvalgte koncerter, både udenlandske og hjemlige navne, gå på opdagelse i festivalens temaer og få det store overblik med den komplette daglige koncertliste, der dækker samtlige aktiviteter på festivalens mere end 130 tilknyttede spillesteder fra Maribo til stenbroen.

Har du ikke mulighed for at skaffe et fysisk eksemplar inden festivalen, er det også muligt at læse programavisen digitalt via Issuu her: Vinterjazz 2017 programavis

Vi glæder os til at se jer alle derude i det sydende jazzland!

Tak til festivalens hovedbidragsyder Nordea-fonden.