Koncerten er afsluttet

Niels Skousen m. band

Gaarden & Gaden , København N

Vokal World/Folk DKK 200

Dørsalg

Gaarden & Gaden er stolte og glade over at kunne præsentere Niels Skousen. Den kendte og anerkendte sanger og sangskriver har samlet et band, som oser af spilleglæde og får den 73-årige kunstner til at præstere ypperligt. Sidst man kunne opleve det i København var i efteråret 2017 i Koncerthuset. Over to aftener på Nørrebro bliver det muligt at opleve den samme opsætning og samme spillelyst, men denne gang helt tæt på.
Niels Skousen har været med som musiker og skuespiller helt siden slut-tresserne og medvirket hos Young Flowers og Skousen & Ingemann. Han fik et kritikerrost solo-comeback 2002 med albummet Dobbeltsyn. Siden da er der kommet 5 albums med stærke tekster fra den reflekterede singer-songwriter.

Gaarden & Gaden er en vinbar på på Nørrebrogade som også præsenterer særlige musikoplevelser i uformelle rammer og en intim mulighed for at komme helt tæt på musikken.

NB begrænset antal siddepladser

Line-u...

Læs mere


Line up:
  • Niels Skousen (voc), Kristoffer Munck Mortensen (gui), Mads Brinch Nielsen (gui, key), Bjørn Heebøll (dr), Anders Mathiasen (b)

Lignende koncerter i Vinterjazz 2018