Jason Moran giver gratis artist talk og koncert med studerende fra RMC


Den amerikanske superpianist Jason Moran blev sidste år udnævnt til adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium i København, kaldet RMC. Listen over æresprofessorer tæller desuden Thurston Moore og Barry Guy. I september måned underviser Jason Moran på konservatoriet, hvor du kan opleve ham i samtale med Kresten Osgood. Jason Moran er en god ven af København og stod også for den anmelderoste åbningskoncert på årets Copenhagen Jazz Festival.

Jason Moran (f. 1975) forbinder de store jazzpianister med et nutidigt udtryk, der både som akustisk jazz og futuristiske hiphop-inspirationer opererer som samtidsmusik, der konstant leder efter nye veje fremad i jazzsproget. Den mangedobbelte prisvinder, som bl.a. er blevet sammenlignet med Thelonious Monk, Fats Wallers og Herbie Hancock, udgiver på Blue Note Records og har bl.a. modtaget Downbeat’s prestigefyldte kritikerpriser “Jazz Artist of The Year”, “Pianist of the Year” og “Jazz Album of the Year”.

Udover at præsentere Artist Talk med Jason Moran, så er RMC også glade for at kunne invitere til koncert med den amerikanske pianist flankeret af en række studerende fra RMC. Alle er velkomne.

Artist talk: Jason Moran & Kresten Osgood
Torsdag 7. september 2017, kl. 15.30 på Rytmisk Musikkonservatorium
Læs mere / Fri entré

Koncert: Jason Moran feat. RMC-studerende
Fredag 8. september 2017, kl. 15.30 på Rytmisk Musikkonservatorium
Læs mere / Fri entré