Koncerten er afsluttet

Jeff Beck (UK) – sold out


Moderne Fusionsjazz DKK 395-595 DKK

Dørsalg

Jeff Beck er en af rockens største virtuoser og en af dens mest dynamiske instrumentalister gennem tiden. Beck er strengt taget ikke kun en “rock”-guitarist, men har taget en masse med sig fra jazzens verden. Hans stil er baseret på improvisation, og han har både skabt vigtige jazzrock-udgivelser i eget navn og med fusionsikonet Jan Hammer. På den baggrund er det en stor glæde at byde den snart 74-årige guitar-gigant inden for i DR Koncerthusets optimale koncertrammer til sommer.

Jeff Becks karriere har aldrig fulgt en lige linje. Ligesom hans soloer lader han sig føre gennem musikkens bane, hvor end inspirationen leder ham. I en stjernespækket karriere har han været medlem af legendariske The Yardbirds, flere inkarnationer af Jeff Beck Group med Rod Stewart og Ron Wood – og senere supergruppen Beck, Bogert & Appice, der alt sammen medvirkede til, at Jeff Beck satte nye standarder for instrumentalrock fra 70’erne og frem. Hans bidrag til fusionsmusikken ...

Læs mere


Line up:
  • Jeff Beck (guitars), Vinnie Colaiuta (drums), Jimmy Hall (vocals), Rhonda Smith (bass), Vanessa Freebairn-Smith (cello).

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2018