ELVO Sessions: Gustaf Ljunggren og Emil de Waal med gæster inviterer til natkoncerter på æskefabrikken


Siden 1923 har Æskefabrikken ELVO været leverandør af papæsker til såvel det finere borgerskab som det danske folk, og under Copenhagen Jazz Festival 2019 slår ELVO helt ekstraordinært dørene op til natkoncerter i hjertet af den traditionsrige fabrik, der er genåbnet på Sturlasgade på Islands Brygge.

Over fem sommeraftener og -nætter (den 5.-9. juli) agerer de prisvindende musikere Gustaf Ljunggren og Emil de Waal vært for ELVO Sessions, hvor de håndværksmæssige traditioner og industrielle maskiner fra tidligere tider danner en stemningsfuld ramme om utraditionelle koncertoplevelser med stor musikalsk kreativitet.

Efter at have spillet sammen i 20 år i et væld af forskellige sammenhænge er Emil de Waal og Gustaf Ljunggren aktuelle med et nyt projekt, der udstråler sprødhed og livskraft med kosmiske toner af ungdom og nyfødt energi. De to veteraner på den danske musikscene har til deres 20 års jubilæum indspillet det overrumplende Danish Music Awards-nominerede album “Gustaf Ljunggren / Emil de Waal”, der er mixet af Andy Green (Velvet Underground, John Cale). Albummet er indspillet live uden overdubs på synthesizere, elektroniske trommer og akustiske instrumenter, og det er den lethed og gnist, som duoen bygger videre på til ELVO Sessions i samspil med skiftende gæstestjerner som Maria Faust, Kathrine Windfeld og Sharin Foo, som blandt andet har spillet i The Raveonettes.

 

ELVO Sessions – hosted by Gustaf Ljunggren / Emil de Waal

Fredag 5/7, 23:00 – feat. Factory Ladies + Dolva
Lørdag 6/7, 23:00 – feat. Kathrine Windfeld
Søndag 7/7, 23:00 – feat. Band Ane
Mandag 8/7, 23:00 – feat. Sharin Foo
Tirsdag 9/7, 23:00 – feat. Maria Faust

Adressen til ELVO er Sturlasgade 14D, 2300 København S. Det vil være muligt at købe drikkevarer inde på fabrikken og ude i gården. Adgang fra kl. 22.00. Koncertstart ca. klokken 23:00. Billetter sælges i døren. Pris: 80 kr.

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted på 120 venues den 5.-14. juli i København og på Frederiksberg. Programmet offentliggøres løbende her på Jazz.dk.

Elvo-Sessions-foto-Søren-Solkær-2w

Fotos: Søren Solkær