Publikum er vilde med Gladys Knight på Copenhagen Jazz Festival – “The Empress of Soul” giver ekstrakoncert 13. juli


Den første koncert med Gladys Knight på Copenhagen Jazz Festival 2019 – og så vidt vides på dansk jord – er allerede udsolgt. Grundet den store efterspørgsel er det en stor glæde, at soulikonet nu giver ekstrakoncert i DR Koncerthuset den 13. juli. 

”Vi er superstolte over at have landet selveste ”The Empress of Soul” på programmet til den 41. udgave af Copenhagen Jazz Festival – og så at kunne præsentere hende i DR Koncerthusets forholdsvis intime rammer! Gladys Knight har, sammen med Aretha Franklin, været med til at definere og udvikle den amerikanske soul, og hun er på alle måder et vaskeægte kvindeikon i amerikansk musik,” udtaler festivalleder Kenneth Hansen.

Gladys Knight er syvdobbelt Grammy-vinder og kendt for indspilningerne af tidløse klassikere som “Midnight Train to Georgia”, “Baby Don’t Change Your Mind”, “I Heard It Through the Grapevine” og “That’s What Friends Are For” med Dionne Warwick, Elton John og Stevie Wonder.

Foruden de to koncerter med Gladys Knight (12.+13. juli) byder koncertsalsprogrammet på Fado-sangerinden Mariza (9. juli), Gilberto Gil (10. juli) og Marcus Miller (14. juli).

Gladys Knight (US)
Fredag 12. juli, kl. 20:00 i DR Koncerthuset – UDSOLGT
Lørdag 13. juli, kl. 20:00 i DR Koncerthuset – EKSTRAKONCERT
Læs mere / Køb billet

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted på 120 venues den 5.-14. juli i København og på Frederiksberg. Programmet offentliggøres løbende på her Jazz.dk.