Eventbillet

Få det meste ud af den 40. udgave af Copenhagen Jazz Festival med Din Offentlige Transport. Gør som over halvdelen af gæsterne* på en Copenhagen Jazz Festival og rejs med bus, tog og metro til koncerterne.

Sæt farten ned, nyd en øl på vejen, glem alle bekymringer om parkering og spar penge på rejsen med en 12-timers Eventbillet til bus, tog og metro. Din Offentlige Transport giver dig friheden til at improvisere og ændre planer undervejs. Det er både nemt og billigt.

Copenhagen Jazz Festival er en sand byfestival, som finder sted på 120 spillesteder i hele København og på Frederiksberg. Den spreder sig over byens torve, i haverne og ved havnefronten om dagen – og rykker ind på klubberne, i koncertsalene, på caféerne og alle mulige spillesteder og kringelkroge i aftentimerne. Det kan let virke uoverskueligt at nå det hele, men akkurat som de seneste år er hjælpen nær.

Den 6.-15. juli tilbyder DOT – Din Offentlige Transport – nemlig en særlig Eventbillet, der lader dig rejse ubegrænset med bus, tog og metro i 12 timer. Med Eventbilletten kan du skifte transport, som det passer dig. Du kan rejse mellem de mange spillesteder i Indre By, Københavns Havn, brokvartererne og ud til Vanløse, Klampenborg, Rødovre, Kastrup, samt bruge billetten på rejsen til og fra din bopæl.

Eventbilletten forudbestilles på internettet og leveres direkte via sms til din telefon. Billetten er gyldig i 12 timer fra kl. 13.00-01.00 hver dag under festivalen. Prisen er 30 DKK for zone 1-4 (København inkl. lufthavnen) og 60 DKK for zone 1-99 (alle zoner i Region Hovedstaden). Bemærk at to børn under 12 år rejser gratis med på en billet.

Køb billet: www.eventbillet.dk

 

Om Eventbillet

12-timers Eventbillet til bus, tog og metro forudstilles via www.eventbillet.dk. Eventbilletten er en sms-billet, der leveres direkte til din telefon på gyldighedstidspunktet. Den er gyldig på både danske og udenlandske numre. Eventbillet udbydes af Din Offentlige Transport (Movia, Metro, DSB S-tog).

Ønsker du mere information om rejsetider, og om hvordan du kommer til de enkelte arrangementer, så kan www.rejseplanen.dk hjælpe dig på vej. Hvis du har problemer på rejsen, kan du kontakte kundeservice på www.dinoffentligetransport.dk.

* En ny undersøgelse viser, at næsten 60 % af publikummerne på en Copenhagen Jazz Festival bruger offentlig transport. (Kilde: Wonderful Copenhagen)