Koncerten er afsluttet

Ocean Fanfare


Moderne Eksperimental Free Jazz Avantgarde 21st Century Jazz DKK 1 koncert: 80 DKK (10 €) 2 koncerter: 120 DKK (15€) Hele dagen: 200 DKK (25€) Billetter sælges kun i døren.

Dørsalg

Ocean Fanfares plade, Second Nature, bliver udgivet 1 Juli 2021. Albummet, der bærer undertitlen Capitalist Transformation, er som titlen antyder andet kapitel i en trilogi om vores natur og omgivelser. Med hjælp fra en forholdsvis enkel algoritme har Ocean Fanfare skabt en jazzplade der udvider klangen af kvartettens instrumenter med modular synthesizere, trommemaskiner og guitarpedaler. Algoritmen har fået til opgave at analysere og sammenflette Ocean Fanfares eget bagkatalog med nogle af det 20. århundredes store komponister som Ellington, Monk, Stravinsky og Ligeti. Det materiale har gruppens komponister Sven Dam Meinild og Tomasz Dabrowski derefter brugt som afsæt til at skrive musikken til pladen.

Barefoot Records label-fest!

Glæd jer til at blive inspireret, rørt, overrasket og udfordret når musikerkollektivet Barefoot Records for 12. år i træk præsenterer en mini-festival under Cph Jazzfestival, med fokus på improvisation og musikalsk m...

Læs mere


Line up:
  • Sven Dam Meinild – alt sax, electronics
  • Tomasz Dabrowski – trumpet
  • Richard Andersson – el bass
  • Peter Bruun - drums

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021