Koncerten er afsluttet

Olsson/Rubin


Eksperimental Free Jazz Avantgarde DKK 1 koncert: 80 DKK (10 €) 2 koncerter: 120 DKK (15€) Hele dagen: 200 DKK (25€) Billetter sælges kun i døren.

Dørsalg


Henrik Olsson og Ola Rubin er to veletablerede svenske musikere, der er baserede i København/Malmö, hvor de er involveret i flere projekter der ofte fremtræder på den internationale jazz- og improvisations scene. I denne duo fordyber de sig i en overvældende og hjertelig improviseret dialog der er fuld af energi og ekspressivitet. De søger sig til det uhørte og overraskende gennem at omhyggeligt udforske lyde, rytmer og abstrakte formsprog, ofte hurtigt skiftende mellem disse. Nysgerrighed er kernen i denne duos identitet og deres samspil er meget generøst og dynamisk. De begge bruger en måde at spille, der tager udvidede teknikker i brug, som de har udviklet på deres respektive instrument.

Henrik Olsson er en svensk guitarist og komponist med base i København. Hans spil har tiltrukket sig opmærksomhed gennem bl a projekter som Hand of Benediction, EHM, Ytterlandet og forskellige ad hoc sammenhænge. New York City Jazz Record havde hans seneste album Hand of ...

Læs mere


Line up:
  • Henrik Olsson - guitar
  • Ola Rubin - trombone

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021