Coco O. og August Rosenbaum indtager Koncertsalen med nærvær og sjæl


Oplev albumaktuelle Coco O. i en helt særlig duokoncert sammen med én af medskaberne af hendes anmelderroste nye album “It’s a Process”, pianist og producer August Rosenbaum i DR Koncerthuset under Copenhagen Jazz Festival 2021

De to musikere har kun meget sjældent optrådt sammen, siden de rejste verden rundt med Quadron – derfor byder denne aften på en unik oplevelse, når Coco og Rosenbaum spiller nye versioner af den musik, de i fællesskab har produceret gennem tiden, samt ikoniske numre der har inspireret deres musikalske venskab.

Publikum kan glæde sig til et møde mellem en af Danmarks største nulevende sangstemmer og en af landets dygtigste musikere i et tidløst udtryk mellem soul og jazz, der er skåret helt ind til benet: Kun flygel, en trommemaskine og Coco O.’s vokal vil bære publikum gennem en aften af nærhed og sjæl i DR Koncerthusets koncertsal.

Coco O. er kunstnernavnet for sanger og sangskriver Cecilie Maja Hastrup Karshøj. Coco O. slog igennem som en del af Boom Clap Bachelors og fortsatte med producer Robin Hannibal i duoen Quadron, der er blevet samplet af Drake og har indspillet med Kendrick Lamar. Hun har desuden samarbejdet med internationale navne som Tyler The Creator, Vulfpeck og bidraget til Jay Z’s soundtrack til The Great Gatsby. Hendes første soloalbum “It’s a Process” udkom i foråret 2021.

August Rosenbaum (f. 1987) er pianist og komponist. Seneste album “Celeste” (udgivet på Posh Isolation med CTM). Som komponist af musik til film, kunst og teater har Rosenbaum komponeret værker til Det Kgl. Teater, Palais de Tokyo, Metropolitan Museum of Art og Brooklyn Academy of Music, samt Statens Museum for Kunst. Som sangskriver har han samarbejdet med kunstnere som Kim Gordon, Coco O., Kendrick Lamar, Robin Hannibal, Zeena Parkins og Kindness.

Coco O. & August Rosenbaum – “En koncert” – Copenhagen Jazz Festival 2021
Lørdag 17/7, kl. 21:00 – DR Koncerthuset, Koncertsalen – Læs mere / Køb billet

 

Copenhagen Jazz Festival 2021 finder sted den 1.-24. juli i hele København og omegn. Programmet offentliggøres løbende her på www.jazz.dk