Koncerten er afsluttet

The Fabulous 5to8s + Marathon Monks
Dobbeltkoncert med to af landets mest funky konstellationer. De to projekter har meget til fælles – inklusiv to bandmedlemmer – men der er mindst lige så store kontraster på spil. I selskab med ’munkene’ og ’femtilotterne’ bevæger musikken sig fra minimalistisk, futuristisk funk til laid-back soul – og fra trio til nimands-orkester med fire stærke vokalister i front.Om Marathon Monks:
Med en koncert i DR Koncertsal frisk i erindringen kommer Marathon Monks til at folde deres helt eget univers ud. Et univers, der bliver skabt med to gamle Höfner basser, groovy trommer, oscillerende synthesizers og små doser af veltimet stilhed. Det er ikke som noget, du har hørt før, men det er 100% funky.


Om The 5to8’s:
The 5to8's er et musikalsk fællesskab, der i mere end 10 år har skabt soul, hip hop og funk med stort overskud på de københavnske livescener. Udgangspunktet er materiale fra d...

Læs mere


Line up:
  • The 5to8’s line up:
  • Kuku Agami (vocals), Jaleesa Johnson (vocals), Jonas Rendbo (vocals), Jonas Winge Leisner (vocals), Hannibal Gustafsson (guitar), Daniel Fridell (keyboards), Phong Lê (keyboards), Mogens Palsbøll (bass), Minh Lê (drums).
  • Marathon Monks line-up: Fredrik Damsgaard (Höfner bass), Phong Lê (Höfner bass / keyboards), Minh Lê (drums / samples)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2022