Dynamic

Der findes ikke andre som Dynamic på den danske jazzscene - close harmony vocal jazz når det er allerbedst. Med hele fire stærke jazzsangere i front og en rytmegruppe med noget på hjerte bliver der leget med alle tænkelige kombinationer af stemmer og instrumenter.

Dynamics bandleder er Paul Kim, oprindeligt fra San Francisco hvor han har vundet priser og optrådt og arbejdet sammen med store navne inden for vokaljazzen. Siden har Dynamic skabt sig et navn på den danske jazzscene i en sjælden genre, med en tæt sammenspillet og -sunget besætning og med et repertoire af både nyfortolkninger af kendte jazznumre og egne kompositioner. Med denne alsidighed vækker Dynamic begejstring både hos det publikum, der nyder nytænkning og kant, og hos dem, der holder af jazzmusikkens store hits. Flere anmeldere har sammenlignet dem med The Manhattan Transfer, men bandet har sin helt egen lyd. Paul Kims originale arrangementer står som en rejse gennem jazzens landskab. Pub...

Læs mere


Line up:
  • Paul Kim (voc), Anne Rørbæk Olesen (voc), Katrine Rømhild (voc), Kirstine Dahlberg (voc), Fredrik Rejle (g), Hasse Tang (drm) Niels Wilhelm Knudsen (b)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival