Eksklusivt interview med The Empress of Soul i Politiken


Fredag lander Gladys Knight i København, hvor “The Empress of Soul” kan se frem til to koncerter 12. + 13. juli som et af årets absolutte festivalhovednavne i DR Koncerthusets koncertsal. I dag, torsdag den 11. juli, bringer Politiken et eksklusivt portrætinterview med Gladys Knight.

»Mine forældre opdrog os i en tid med raceadskillelse, men de lærte os at have kærlighed i vores hjerter til alle mennesker. De lærte os, at du skal stå fast på det, du tror på er rigtigt. Men du skal også kunne tilgive og være én, der får respekt, når du rejser dig op,« fortæller Gladys Knight i et interview, hvor hun både kommer ind på opvæksten i Atlanta, borgerrettighedskampene i USA, Dr. Martin Luther King og Colin Kaepernick, samt store soulsangerinder som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn og Nina Simone og frem til Beyonce og Cardi B.

Find hele interviewet Gladys Knight synger med afsæt i raceuro og solid opdragelse på Kulturforsiden i torsdagens udgave af Politiken.

Læs interviewet hos politiken.dk (OBS. kun for abonnenter): “»Hvor er din selvrespekt?«: Souldronning giver halvnøgne og twerkende stjerner en opsang inden koncerter i København”

Med i alt 38 albumudgivelser, en lang karriere inden for film og tv samt optrædener i Det Hvide Hus, i Royal Albert Hall og så sent som i februar til Super Bowl 2019 i hjembyen Atlanta står Gladys Knight som et ikon inden for den amerikanske soul og gospel.

Gladys Knight (US)
12. + 13. juli, kl. 20:00 i DR Koncerthuset, Koncertsalen
Læs mere / ‘Få billetter’