The concert has finished

Anderskov / AC / Høyer - Temporal Allusions (DK)


Experimental DKK Afternoon shows at 16:30 - 50 DKK / Evening shows from 20:00 - 120 DKK / All day - 150 DKK / Partout - 600 DKK

No advance tickets

Trioen spiller et repertoire fra Bud Powell og Velvet Underground over Brahms og Fats Waller til Beach Boys og Bloody Valentine, som akustisk klaver-trio. Første plade er indspillet i marts 2019, og på trapperne: sammenspillet slår gnister, det er spritnyt og urgammelt, det er spirituelt og fængende.

Den internationalt anerkendte danske pianist Jacob Anderskov var i vinters nomineret til Nordisk Råds Musikpris, en af det europæiske musiklivs største priser. Fra Anderskovs hånd er man vant til at forvente musik som er nutidig i de fleste betydninger af ordet, ofte endda ifølge anmeldelserne, "seismografisk", altså sansende de tektoniske forandringer i musikken før de fleste. Men Anderskov har også et dybt kendskab og en intens kærlighed til musiktraditionen, spritny såvel som ældgammel, jazz, klassisk, sangskrivning, hvilket tydeligt vil kunne høres her. AC & Høyer har spillet med alt fra Paul Motian til Sort Sol, Trentemøller og Bill Frisell.
<...

Read more


Line up:
  • Jacob Anderskov - piano
  • Anders “AC” Christensen - bass
  • Jakob Høyer - drums

Similar Concerts for Copenhagen Jazz Festival 2019