Frihed på farten: Rejs nemt og billigt med Din Offentlige Transport til Copenhagen Jazz Festival


Gør som over halvdelen af gæsterne på en Copenhagen Jazz Festival og rejs med bus, tog og metro til koncerterne. Sæt farten ned, nyd en øl på vejen, glem alle bekymringer om parkering og spar penge på rejsen med en 12-timers Eventbillet til bus, tog og metro. Din Offentlige Transport giver dig friheden til at improvisere og ændre planer undervejs. Det er både nemt og billigt

Den 5.-14. juli tilbyder Din Offentlige Transport en 12 timers Eventbillet, der lader dig rejse ubegrænset med bus, tog og metro. Med Eventbilletten kan du skifte transport, som det passer dig.

Billetten er gyldig i 12 timer fra kl. 13.00-01.00 under festivalen. Prisen er 30 DKK for zone 1-4 (København inkl. lufthavnen) og 60 DKK for zone 1-99 (alle zoner i Region Hovedstaden). Bemærk at to børn under 12 år rejser gratis med på en billet.

Køb billet: www.eventbillet.dk

Eventbillet udbydes af Din Offentlige Transport (Movia, Metroselskabet, DSB). 12-timers Eventbillet til bus, tog og metro forudstilles via www.eventbillet.dk. Eventbilletten er en sms-billet, der leveres direkte til din telefon på gyldighedstidspunktet. Den er gyldig på både danske og udenlandske mobilnumre. Hvis du har problemer på rejsen, kan du kontakte kundeservice på www.dinoffentligetransport.dk.

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted den 5.-14. juli på 120 venues i København og på Frederiksberg. Programmet offentliggøres løbende.