Girls in Airports giver ekstrakoncert på Loppen den 18. oktober


Den anmelderroste københavnske kvintet Girls in Airports har et trofast dansk publikum, der sørgede for udsolgt til gruppens koncert på Loppen den 17. oktober. Nu er der godt nyt til alle, der gik glip af billetter i første omgang – Girls in Airports spiller nemlig ekstrakoncert samme sted søndag den 18. oktober

Det københavnske band Girls in Airports har for længst markeret sig som et unikum på den danske musikscene, og og er et af få unge, danske indie-jazzbands, som er lykkes med at slå igennem i udlandet.

Nu rører kvintetten på sig igen og arbejder på nyt materiale, de tager med sig rundt på landets spillesteder til efteråret. Som noget nyt er melodierne ikke bærende i musikken, men optræder i stedet som kollektive forløb, der afspejler sindets bevægelser mellem lys og mørke, liv og død, optimisme og mismod.

Skabt ud fra en indre nødvendighed og markerer musikken en frisættelse af bandets lyd, hvor ideerne pibler frem på en måde, der er ny i bandets musik. Lyduniverset er en videreudvikling af bandets genreløse lyd, men bevæger sig mod mere udsvævende passager og psykedeliske stemninger.

Gruppens første koncert på Loppen, lørdag d. 17. oktober, er for længst udsolgt. Du får dog stadig chancen for at opleve den medrivende kvintet på nært hold, når de allerede dagen efter, søndag d. 18. oktober, optræder samme sted til en nyligt annonceret ekstrakoncert, hvor det stadig er muligt at købe billet.

Girls in Airports
Lørdag 17/10, kl. 20:00 – Loppen, Kbh
Udsolgt

Girls in Airports – EKSTRAKONCERT
Søndag 18/10, kl. 20:00 – Loppen, Kbh
Læs mere / Køb billet

 

Jazz in Copenhagen formidler og samler overblikket over livescenen i København året rundt. Se alle kommende koncerter her – www.jazz.dk/jazz-in-copenhagen/koncerter