Montmartre genåbner: Tre hybridkoncerter streamet ind i din stue


Jazzhus Montmartre genåbner for en stund med tre hybridkoncerter i juni. Søndagskoncerterne kan opleves af 34 gæster på selve spillestedet, mens jazzfans kan følge med via livestream hjemme i stuerne. Her kan du blandt andet glæde dig til akustisk dansk jazz, når Snorre Kirk Quartet, Henrik Gunde/Jesper Bodilsen Fellowship og Mathias Heise Quadrillion indtager den intime scene hos Montmartre

Jazzhus Montmartre kan endelig åbne dørene igen for koncerter i den historiske musiksal på Store Regnegade. Efter flere måneders lukning som følge af COVID-19, er jazzklubben nu klar til at præsentere tre søndagskoncerter d. 14., 21. og 28. juni. Grundet retningslinjer og restriktioner for genåbning bliver det særligt intime koncerter med blot 34 billetter i salg til hver koncert. Samtidig livestreames koncerterne til Montmartres Facebook og Youtube, så jazzfans i hele landet kan følge med hjemmefra.

”Siden Danmark blev lukket ned, har vi kæmpet for at overleve. Samtidig har vi dog også arbejdet på at formidle jazz på nye måder, og derfor planlagde vi tre livestream-koncerter. I mellem tiden blev restriktionerne heldigvis lempet, så vi nu kan byde på hybridkoncerter med både gæster i huset og livestream hjem til stuerne rundt omkring i landet”, siger Jonas Dyrved, adm. direktør Jazzhus Montmartre.

De tre bookinger repræsenterer alle skarpe navne fra den danske jazzscene og består af musikere, som ellers havde fået aflyst deres koncerter på Montmartre. Indtægterne fra billetsalg og donationer fra livestream-seerne vil gå til både musikerne og Montmartre. Spillestedet planlægger at genåbne igen den 21. august med håbet om at kunne gennemføre sit efterårsprogram – nogenlunde som normalt.

Hybridkoncerter på Jazzhus Montmartre i juni 2020:

Snorre Kirk Quartet
Søndag d. 14. juni kl. 21.00
Snorre Kirk er på rekordtid er blevet et af de mest efterspurgte orkestre i både ind- og udland. Med trommeslageren Snorre Kirk i front samt et stjernespækket orkester bestående af Jan Harbeck, Magnus Hjort og Anders Fjeldsted vil kvartetten fremføre et skræddersyet repertoire, hvor spilleglæde, nærvær og swing er i højsædet.
Læs mere / Køb billet

Henrik Gunde/Jesper Bodilsen Fellowship
Søndag d. 21. juni kl. 21.00
De to prisvindende jazzmusikere Henrik Gunde og Jesper Bodilsen gæster Montmartre denne søndag. Efter flere års tilløb er de to musikere gået i studiet for at indspille deres første duo-album, der er inspireret af den danske folketone samt jazzens swing og improviserende uforudsigelighed. Gunde og Bodilsen har et helt særligt samspil, som kommer til udtryk igennem en fælles kærlighed til den gode melodi og det gode groove.
Læs mere / Køb billet

Mathias Heise Quadrillion
Søndag d. 28. juni kl. 21.00
Mathias Heise, der er en enestående mundharpist, pianist og komponist, har her omgivet sig med et dygtigt fusionshold, der formår at skabe et unikt og nutidigt udtryk, der appellerer til både unge crossover-fans samt hardcore jazz-fusion nørder. GAFFA har beskrevet musikken som ”dybt original, medrivende og totalt gennemarbejdet!”
Læs mere / Køb billet

 

Jazz in Copenhagen formidler og samler overblikket over livescenen i København med fokus på helårsaktive jazzarrangører. Følg med her på Jazz.dk.