Se billederne fra JazzCamp for Piger 2019


Fredag 22. februar sluttede det sidste af 30 hold på JazzCamp for Piger 2019, der i år fandt sted for 6. gang på musikskoler i hele landet. Idéen til improvisationsstævnet JazzCamp for Piger kom blandt andet i kølvandet på en rapport om kønsbalancen i det rytmiske musikmiljø, der har fået tilnavnet ’80/20 rapporten’.

Fra Copenhagen Jazz Festival og JazzDanmark skal der lyde et stort tak til alle deltagere, undervisere og ikke mindst musikskolerne: Aarhus Musikskole, Albertslund Musikskole i samarbejde med Forbrændingen, Frederiksberg Musikhøjskole, Holbæk Kulturskole, Horsens Musikskole, Hvidovre Musikskole, Jelling Asylcenter, København Børnekulturhus Ama’r, København Rytmisk Center, Nordjylland: Hjørring Musikskole, Kulturskolen Brønderslev Kommune og Musikskolen i Frederikshavn Kommune, Sønderborg Musikskole, og Vordingborg Musikskole.

En særlig tak til Nordea-fonden, Gangsted Fonden, Kodas Kulturelle Midler, DJBFA, DPA, DAF og DMF. Kampen for at genoprette kønsbalancen i rytmisk musik fortsætter. Læs mere om projektet og se flere billeder fra #jazzcampforpiger-tagget på www.jcfp.dk

Se Marie Halds portrætter fra JazzCamp for Piger 2019 herunder:

jazz367 jazz368 jazz369 jazz370 jazz372 jazz373 jazz374 jazz377 jazz378 jazz379

Foto: Marie Hald (www.mariehald.dk)