Koncerten er afsluttet

Molly Koppel


Vokal DKK 195


Billet: 195 DKK
Ungdomsbillet: 115 DKK

Molly Koppels lydunivers er malerisk og intim med en nerve og intensitet der bare skal opleves live. Man kommer tæt på hendes kunstneriske proces og smukke stemme gennem musik der rummer elektronisk RnB, soul, fængende popmelodier og jazzede twist. Hun bevæger sig ubesværet mellem det elektroniske og det organiske og skaber en forestilling på egne præmisser.

Hun debuterede med ep’en Waves i 2019, som repræsenterer hendes første udgivelse som solo artist - hvortil flere udgivelser er kommet siden. Udover projektet i eget navn har Molly lavet musik i mange forskellige sammenhænge siden hun var helt lille og spillet et hav af koncerter på både små og større scener. I en årrække som sangerinde og sangskriver i duoen Molly & Peter, som gæstesolist, top-liner, co-writer, eller i sammenhæng med sin familie med samme efternavn. I efteråret 2021 var Molly sangerinde i teaterforestillingen Romeo og J...

Læs mere


Line up:
  • Lineup: Molly Kvist Koppel (vokal), Isa Naja Buhl (kor), Olivia Koppel (kor, dans), Kasper Juul Møller (guitar), Jonas Agerlund (keys), Mads Hald (trommer).

Lignende koncerter i Vinterjazz 2023