Koncerten er afsluttet

Reflections on Joni


Vokal DKK 350,-


I REFLECTIONS ON JONI præsenterer saxofonisten Benjamin Koppel og Søren Møller et hold af Danmarks førende sangere i en ambitiøs konstellation, der dykker ned i Joni Mitchells fantastiske sangskat. De enkelte sange sættes i scene med strygekvartet, synthesizers & sax og fortolkes af tre unikke stemmer: Randi Laubek, Naja Rosa og Josephine Philip.

Joni Mitchell er en lysende stjerne på Singer-songwriter scenen og idet hele taget i musikkens verden. Hendes tekster har rørt mange og vil blive ved med at bevæge os. Derfor er det med stor ærefrygt vi vil sætte et brag af en koncert op til hendes ære. Siden slut 60'erne har Joni været med blandt de helt store indenfor et hav af genrer. Hun har optrådt og sunget med alle fra Michael Brecker, Jaco Pastorius, Pat Metheny, The Band, Crossby, Stills, and Nash, og mange, mange flere.

Line up:
  • Naja Rose Koppel, Randi Laubek, Josephine Philip og Frederikke Vedel (vocal), Benjamin Koppel (saxofon), Søren Møller (piano), Strygerkvartet, Kristoffer Sonne (trommer)

Lignende koncerter i Vinterjazz 2023