Tobaksgaarden

Tobaksgården 7, 5610 Assens
Se på kort

Tobaksgaarden i Assens er et anerkendt spillested, som udgør en særlig kulturel profil for Assens og Fyn.
Spillestedet har fokus på både vækstlag, nichegenrer og kommercielle artister og byder på ca. tre koncerter om ugen, fra medio august til medio juni. Tobaksgaarden driver egen cafe, og det er muligt at spise her inden koncert.

SELECTED BASS PLAYERS 2024
Under Vinterjazz 2024 reserverer Tobaksgaarden to uger i kalenderen (15-24 februar), hvor der fokuseres på nogle af tidens mest interessante bassister, som på hver sin måde raffinerer, udfordrer og udvikler ny standarder for fremtidens bassister.

Bassister er oftest musikkens oversete stjerner. Det er sjældent dem, der fylder mest på scenen eller idolplakaten. Til gengæld fylder de meget i musikken. Det er nemlig bassisterne, som får det hele til at hænge sammen. Sådan har det været før barokken!

Så langt vil vi ikke skrue tiden tilbage – men blot tage et"...

Læs hele beskrivelsen.


Praktisk information

Spillestedets kapacitet er 250 siddende.
Vi kan tilbyde husets gæster og kunder et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og mad, der sikrer at vejen til Assens altid er turen værd. Det er således mulig ta spise i husets cafe eller tilkøbe spisning sammen med billetter.
Caféens åbningstider: Mandag til Lørdag kl. 11 – 20 samt Søndag og helligdage kl. 11 – 16

Tobaksgaarden har et begrænset antal pladser til kørestole.
Kørestolsbrugere og ledsagere bedes derfor ved billetkøb til koncerter kontakte administrationen (64 71 20 31 – billet@tobaksgaarden.dk). Indehavere af ledsagekort kan købe en (1) billet til medlemspris til koncerter, ved forevisning af ledsagekort.

Koncerter i Vinterjazz 2023