Koncerten er afsluttet

Stry

Frihavnskirken , København Ø

World/Folk DKK 50

Dørsalg

Københavnske STRY spiller igen i år I Frihavnskirkens smukke rum. Orkesteret vil bruge selve kirkerummet som medskaber til denne koncert. Instrumenterne, melodierne og den legende lyd vil sammen med akustikken være i centrum denne eftermiddag under årets jazzfestival.
STRY er et eksperimenterende københavnsk folk-jazz-pop orkester, hvor målet er at lade musikken stå i centrum og tale for sig selv. STRY er simple sange med et drillende udtryk. Det er pop og folk, der pludselig blandes med world, rock og jazz. Øret skal hvile, men pirres af instrumenternes leg. Musikken skal gøre lytteren tryg og tænksom. Et sted i melodien ligger det sørgelige tæt op af glæden. Og hvor teksten slutter, starter tanken.
Live i kirkerummet bliver stedet, hvor hvert instrument vil stå frem. Orkesteret spiller og rummet spiller med. Akustikken bliver et instrument i sig selv, en medspiller, der udvider og beriger musikken, koncerten og publikum.
Fakta: STRY er et københav...

Læs mere


Line up:
  • Til denne koncert tegnes bandet af Anders Toft Larsen - trommer, Kaare Munkholm – vibrafon, Mathias Wedeken – kontrabas og Christian Achton Friis – ukulele/guitar/vokal.

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2018