Koncerten er afsluttet

Vegan Dinner & Jazz - Maria Thandie - Nina Simone Tribute

Råhuset , København V

Vokal World/Folk Funk/Soul DKK 90 kr forsalg (dørsalg 125 kr) Koncertbillet+Vegan Buffet (180 kr)

Dørsalg


Copenhagen Jazzfestival i Råhuset byder på fire unikke koncerter med Jazz & Eksotisk Vegan Buffet fra onsdag d. 11. juli til lørdag d. 14. juli. Koncerterne er kurateret af musiker og sanger Deodato Siquir. Det bliver en jazzfestival der kommer til at pirre vores sanser, vi lytter til musikken, vi får stimuleret vores smagsløg, med vegansk buffet med smag og krydderier fra hele verden, mens vi spiser kigger vi på visuel kunst skabt af kunstneren Joao Paulo Bias fra Moçambique.

“Jeg har altid drømt om at lave et Nina Simone Projekt, en hyldest af hende som den powerfulde, unikke kvinde, musiker og kunstner, hun var. Jeg kan relatere til alle de kvinder, hun fortolker gennem “Four Women “. Jeg beundrer hendes mod og talent for at informere verden om de sortes kamp for frihed og ligeværdig respekt. Jeg glæder mig til at fortolke Nina Simones egne sange og nogle af de mange smukke sange, hun har fortolket og gjort til sine helt egne. Mit band, to fantastiske...

Læs mere


Line up:
  • Maria Thandie (lead voc) Mattias Nilsson (piano) Jivin Cameron (bass) Søren Tarding Rasmusen(gui) Deodato Siquir (drum) Temi Odumosu (visuals) Barthelot Pillard (dance) Zozo Mposula (dance)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2018