Koncerten er afsluttet

Vegan Dinner & Jazz - Deodato Siquir

Råhuset , København V

Latin Fusionsjazz World/Folk DKK 90 kr i forsalg (dørsalg 125 kr) Koncertbillet+Vegan Buffet (180 kr)

Dørsalg

Copenhagen Jazzfestival i Råhuset byder på fire unikke koncerter med Jazz & Eksotisk Vegan Buffet fra onsdag d. 11. juli til lørdag d. 14. juli. Koncerterne er kurateret af musiker og sanger Deodato Siquir. Det bliver en jazzfestival der kommer til at pirre vores sanser, vi lytter til musikken, vi får stimuleret vores smagsløg, med vegansk buffet med smag og krydderier fra hele verden, mens vi spiser kigger vi på visuel kunst skabt af kunstneren Joao Paulo Bias fra Moçambique.
Lørdag 14.07 afslutter vi Copenhagen Jazzfestival i Råhuset med Afterparty, med DJ Deodato Siquir der spiller op til dans.

Trommeslager og sanger Deodato har tilpasset mozambianske rytmer og stilarter til moderne jazz og rock. Han forener Mozambiques marrabenta, muganda og muthimbarytmer med sofistikeret jazzlicks leveret af sine musikere - udvekslinger der domineres af Siquirs bløde og varme vokal. Teksterne bevæger sig fra portugisisk til mozambiansk ronga (et af landets 30 sp...

Læs mere


Line up:
  • Deodato Siquir (lead voc/drum/acou gui/perc) Aurélio Raposo (bass) Troels Kjær (key) Alexander Kraglund (vio/viola/harp) Fredrik Moth (sax)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2018