Koncerten er afsluttet

Kate Schutt feat. Bernard Purdie (US/DK)


Moderne Vokal DKK forsalg 245,- ekskl.


Kate Schutt har igennem en årrække placeret sig som en af Nordamerikas mest interessante og prisvindende yngre singer-songwriters. Med flere udgivelser og en lang række hædersbevisninger og priser i bagagen – bl.a. har hun vundet The John Lennon Songwriting Contest og the ASCAP PLUS Award fire år i træk! – har hun sunget sig ind på toppen af de nordamerikanske jazzhitlister. Hendes sang er blevet kaldt for uimodståeligt tillokkende, hendes kompositioner for indsmigrende skæve og hendes arrangementer for sofistikerede og elegante. Og hendes store musikalitet har bragt hende til samarbejder med så store jazzikoner som guitaristerne Jim Hall og Julian Lage.
Dette er hendes første koncert i Skandinavien, og Summer Jazz er stolte over at være den første scene der præsenterer denne store kunstner.
Kate Schutt har allieret sig med sin faste samarbejdspartner igennem længere tid, den fænomenale bassist Scott Colley, som bl.a. er kendt for sit samarbejde med He...

Læs mere


Line up:
  • Kate Schutt (vokal), Bernard Purdie (trommer), Scott Colley (bas), Benjamin Koppel (saxofon), Anders Koppel (hammondorgel)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019