Koncerten er afsluttet

Peter Bastian Hyldestkoncert med Koppel & Søn Special Edition (US/TUR/RO/DK)


Moderne Vokal World/Folk DKK forsalg 275,- + gebyr


Da multiinstrumentalist og forfatter Peter Bastian gik bort i 2017 efterlod han en musikalsk arv, som kommer til at række langt ind i fremtiden. Hans næsten 40-årige virke i orkestret BAZAAR har været inspirationskilde for flere generationer af musikere, hans tanker om filosofi og musik i bøger som ”Ind i musikken” og ”Mesterlære” står som milepæle i moderne, dansk kulturhistorie. Musikalsk var han altid nysgerrig og var altid en frontfigur når det handlede om at nedbryde grænserne mellem nordisk musik og balkanmusik, klassisk og rytmisk, dansk og arabisk folketone.

Som en af Peters allernærmeste samarbejdspartnere i BAZAAR har Anders og hans søn, Benjamin – tilsammen KOPPEL & SØN – sammensat et unikt program med en helt usædvanlig og fantastisk besætning med en række af landets bedste musikere, der alle står i musikalsk gæld til Peter og tilsammen vil hylde hans store musikalske univers, fra Peters egne kompositioner over BAZAAR-musik til m...

Læs mere


Line up:
  • Anders Koppel (hammondorgel), Flemming Quist Møller (perkussion), Olga Bastian (vokal), Bjarke Falgren (violin), Benjamin Koppel (saxofon), Emil Goldschmidt (klarinet), Christian Sievert (guitar), Ferenc Memeth (trommer), George Mihalache (cymbalon), Bilal Irshed (oud), Simon Don Eriksen (harmonika), Ruhi-Deniz Erdogan (trompet), Ida Hvid (bas)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019