Koncerten er afsluttet

Bernard Purdie / Randy Brecker - Soul & Jazz Revue (US/DK)


Moderne Funk/Soul DKK forsalg 275,- ekskl.


Et veritabelt dansk-amerikansk topmøde med souljazz som omdrejningspunkt. Levende legender på scenen. Den ultimative souljazz oplevelse. Overskrifterne står i kø, når fem så forrygende stjernemusikere finder sammen i deres fælles kærlighed til soul, jazz og alt derimellem.
Alle, der har hørt populærmusik fra de sidste 50 år, har sunget med på sange, akkompagneret af trommeslager Bernard Purdies helt særlige touch. Han var Aretha Franklins music director i årevis, fast mand med Donny Hathaway, i indercirklen omkring James Brown, uvurderlig sessiontrommeslager med Steely Dan og the Beatles (!). Miles Davis, Joe Cocker, Nina Simone, Dizzy Gillespie, King Curtis… Listen af folk, der har nydt godt af den helt særlige ”Purdie”-shuffle, det ikonisk backbeat, som har været Purdies signatur igennem hele livet, er nærmest uendelig.

Trompetisten Randy Brecker er en ener på den amerikanske jazzscene. En stilskaber, der med sin virtuositet og bredde h...

Læs mere


Line up:
  • Bernard Purdie (trommer), Randy Brecker (trompet), Scott Colley (bas), Benjamin Koppel (saxofon), Jacob Christoffersen (piano)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019