Koncerten er afsluttet

Late Night Jam - Host: Mads Søndergaard


Moderne Smooth Jazz Swing Traditionel Funk/Soul Mainstream DKK 30 Kr ( Gratis hvis du deltager i sidste udendørs koncert)


Mads Søndergaard M.F

LATE NIGHT JAM SESSION - Mads Søndergaard

Aftenens husband spiller 1 sæt - herefter er der fri leg til sent! Fri entré og 1 Genstand hvis du jammer med :-)


Mads Søndergaard begyndte sine jazzeventyr på den legendariske jazzbar "Bent J" i sin hjemby Aarhus. I 1998 flyttede han til Holland for at studere klaver ved Den Kongelige Konservatorium i Haag, hvor han blev uddannet i 2003.

Efter at have flyttet til København begyndte han at spille med en bred vifte af danske jazzmusikere og har bestræbt på ragtime, stride og bebop samt spiller sanger / songwriter, bossa, pop og stort set alt i mellem. Mads har også taget op med at spille Hammond-orgel og harmonika yderligere udvidelse af hans musikalske omfang.

Line up:
  • Mads Søndergaard M.F
  • LATE NIGHT JAM SESSION - Mads Søndergaard
  • Aftenens husband spiller 1 sæt - herefter er der fri leg til sent! Fri entré og 1 Genstand hvis du jammer med :-)
  • Mads Søndergaard begyndte sine jazzeventyr på den legendariske jazzbar "Bent J" i sin hjemby Aarhus. I 1998 flyttede han til Holland for at studere klaver ved Den Kongelige Konservatorium i Haag, hvor han blev uddannet i 2003.
  • Efter at have flyttet til København begyndte han at spille med en bred vifte af danske jazzmusikere og har bestræbt på ragtime, stride og bebop samt spiller sanger / songwriter, bossa, pop og stort set alt i mellem. Mads har også taget op med at spille Hammond-orgel og harmonika yderligere udvidelse af hans musikalske omfang.

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019