Koncerten er afsluttet

The Community presents Le Fondeur De Son (FR)Dørsalg


The Community præsenterer et nyt samarbejde med den franske kollektive "Le Fondeur De Son". Fem musikere fra Frankrig er blevet inviteret til at arbejde for internationale forhold af improviserede musikere, og disse 7 koncerter under Copenhagen Jazz Festival vil vise resultaterne af deres samarbejder. Til koncerterne vil de franske musikere spille med musikere fra Københavns-scenen i forskellige konstellationer, og i den sidste koncert vil der være et stort ensemble, der spiller forskellige ideer fra alle de udøvende deltagere.

Le Fondeur de Son (LFDS) er et fransk kollektiv og produktionsorgan til kreativ, revolutionær og ikke-kommerciel musik. Oprettet i 2012 af og for musikere giver LFDS logistisk, administrativ og finansiel støtte til dristige og krævende kunstneriske projekter. LFDSs mål er at skabe en direkte forbindelse mellem offentligheden og kunstnerne ved at samle indsats og knowhow i en platform for professionelle uafhængige kunstnere.

...

Læs mere


Line up:
  • 16:00 - Florent Dupuit (flutes), Niels Mestre (git.) Asger Thomsen (b.)
  • 17:00 - Nana Pi (sax., objects), Yoram Rosilio (b.)
  • 18:00 - François Mellan (sous.)
  • 18:30 - Nicolas Souchal (tr.), Yoram Rosilio (b.), Halym Kim (dr.), Mia Dyberg (sax)
  • 19:30 - Niels Mestre (g.) Jonathan Aardestrup (b.)
  • 20:30 - Nicolas Souchal (tr.), François Mellan (sous.) Maria Dybbroe (sax.) Florent Dupuis (flutes)
  • 21:30 - Nicolas Souchal (tr.), Florent Dupuit (flutes), Niels Mestre (guit.), François Mellan (sous.), Maria Dybbroe (sax.), Nana Pi (sax., objects), Mia Dyberg (sax, objects), Asger Thomsen (b.), Yoram Rosilio (b.), Jonathan Aardestrup (b.) Halym Kim (dr.)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019