Koncerten er afsluttet

Nulle & VerdensorkestretFri entré

Nulle & Verdensorkestret spiller overraskende nok (!) verdensmusik, men vel at mærke verdensmusik, som er resultatet af et langt omrejsende liv som musiker.

Nulle & Louise startede i 1982 Verdensorkestret som et gadeorkester, der i flere år turnerede i Europa og USA. Orkestret spillede bl.a. som cirkusorkester på Sicilien i Zirco Zavatta. Med tiden kom anerkendelsen, og Verdensorkestret har gennem årene fejret store triumfer i både udlandet og på den hjemlige scene, festivaler, klubber, restauranter og diverse spillesteder rundt om i verden. Forskellige rejselystne supermusikere har haft deres gang ind og ud af Verdensorkestret i løbet af årene. De har alle været med til at blande inspirationskilderne til Verdensorkestrets unikke udtryk.

Man kan regne med, at når Nulle spiller med Verdensorkestret på Vandkunsten, så er der fyldt. Det har været en fast festivaltradition i årevis, og sådan bliver det ved med at være.

Foto: Gor...

Læs mere


Line up:
  • Nulle (cl), Louise Albeck (perc, vo), Fessor (tb), Mads Hyhne (tb), Marko Martinovic (p), Daniel Franck (b), Bjørn Otto (dm)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2019