Koncerten er afsluttet

Mark Solborg TUNGEMÅL feat. Santos Silva, Toldam & Bruun (PT/DK)


Eksperimental DKK Afternoon 17:00 - 50 DKK · Evening shows starting 20:00 - 120 DKK · All day 150 · Partout (9 days) - 600 DKK


Dansk/Argentinske guitarist, komponist og kapelmester Mark Solborg udgiver i i løbet af 2020 og 21 et større undersøgende værk i tre dele.

TUNGEMÅL er optaget af den elektriske guitar som stemme i en nutidig kammermusikalsk sammenhæng. Med dette omfattende projekt ønsker Solborg at udfordre og undersøge den intime koncertoplevelse samt udvikle metoder og værktøjer til det skabende arbejde med denne. En udvikling, nuancering og bevidstgørelse af den moderne guitar i samspil med akustiske instrumenter, og de rum musikken opføres i.

Hvordan er det man taler - alene og sammen med andre - når man er den eneste der oversættes gennem en højtaler? .. kan man spille både akustisk og forstærket - samtidigt? ..og kan man komme tættere på den skabende musikers intime stemme.

Materialet er omfattende. Del I og II rummer 148 minutters udvalgt musik (!), solo, duo og trio - feat. Toldam, Greve og Bigoni - og to tilhørende hardback bøg...

Læs mere


Line up:
  • Susana Santos Silva - Trompet
  • Mark Solborg - Guitar
  • Simon Toldam - Piano
  • Peter Bruun - Trommer

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021