Koncerten er afsluttet

Tomasz Dabrowski/AC/Kasper Tom


Eksperimental Free Jazz Avantgarde DKK 1 koncert: 80 DKK (10 €) 2 koncerter: 120 DKK (15€) Hele dagen: 200 DKK (25€) Billetter sælges kun i døren.

Dørsalg

Denne trio består af 3 toneangivende musikere i europæisk jazz. Trompetist Tomasz Dabrowski betragtes som en af de mest interessante musikere på sit instrument, som altid skubber grænserne og finder nye måder at udtrykke sig på. Hans virtuose teknik kombineret med en stor sans for lyrik, gør hans trompet til et tilsyneladende ubegrænset værktøj, hvormed han er i stand til at udtrykke en enorm palette af forskellige følelser, fra en hvisken til et råb, fra vrede til glæde, fortvivlelse til stille melankoli.

Dabrowski og trommeslager Kasper Tom har et langvarigt og meget frugtbart musikalsk samarbejde bag sig. De har arbejdet sammen i adskillige projekter: Free4Arts, Hunger Pangs, Kasper Tom 5 og FUSK, hvilket har resulteret i en mange kritikerroste albums.

NU! For første gang mødes de med den legendariske bassist Anders ”AC” Christensen, der har spillet med ALLE, fordi han er en ekstremt fed bassist og en stor musiker!

S...

Læs mere


Line up:
  • Tomasz Dabrowski - trumpet
  • AC - double bass
  • Kasper Tom - drums

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021