Koncerten er afsluttet

Coudoux/Pi/Thomsen


Eksperimental Free Jazz Avantgarde DKK 1 koncert: 80 DKK (10 €) 2 koncerter: 120 DKK (15€) Hele dagen: 200 DKK (25€) Billetter sælges kun i døren.

Dørsalg


Trioen af Coudoux /Pi/Thomsen er lyden af dristige risici og dynamisk interaktion. Med en kammerlignende instrumentering og et ønske om at gå til de ekstreme muligheder for akustisk lydproduktion er denne trio en fest for åbne ører.

Elisabeth Coudoux er meget interesseret i improviseret musik, som for hende repræsenterer en dialog med intuitive og kompositoriske ideer sammen med kunstnere og musikere i første moment. Hun udgav sit soloalbum "Some Poems" i 2016, hvor Elisabeth Coudoux "... viser sin egen tydelige stemme på cello” - Kevin Whitehead.
Elisabeth Coudoux er leder af Emiszatett, en del af Zeitkratzer og har spillet internationale koncerter i mere end 15 år.

Asger Thomsen er bassist og komponist bosiddende i København. Hans musikalske virke er oftest indenfor fri improvisation og free jazz. Hans stil er karakteriseret ved en fysisk, detalje-orienteret tilgang og en stor pallette af lyde - ofte ved hjælp af ukonventionelle spill...

Læs mere


Line up:
  • Elisabeth Coudoux (DE) - cello & electronic
  • Asger Thomsen (DK) – double bas & objects
  • Nana Pi (DK) - saxophone & objects

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021