Koncerten er afsluttet

Nulle & Verdensorkestret m. Jakob DinesenFri entré

Nulle & Louise startede i 1982 Verdensorkestret som et gadeorkester der i flere år turnerede i Europa og U.S.A. Orkestret spillede bl.a. som Cirkus Orkester på Sicilien i Zirco Zavatta. Med tiden kom anerkendelsen, og orkesteret har gennem årene fejret store triumfer i både udlandet og på den hjemlige scene, festivaler, klubber, restauranter og diverse spillesteder rundt om i verden.

Forskellige rejselystne supermusikere har haft deres gang ind og ud af Verdensorkestret i løbet af årene. De har alle været med til at blande inspirationskilderne til Verdensorkestrets unikke udtryk, og overalt er vi blevet taget godt imod.

Det folkekære Verdensorkester plejer traditionen tro at give to koncerter på Vandkunsten under Copenhagen Jazz Festival, men i år er der ikke musik på Vandkunsten, så derfor er det en stor fornøjelse at kunne invitere publikum til koncert med Nulle & Verdensorkestret i Byhaven – tirsdag den 13. juli kl. 19.00 – med specia...

Læs mere


Line up:
  • Nulle (cl), Louise Albeck (perc, vo), Fessor (tb), Mads Hyhne (tb), Marko Martinovic (p), Daniel Franck (b), Bjørn Otto (dm) + special guest Jakob Dinesen (s)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2021