Koncerten er afsluttet

I Think You're Awesome


Moderne World/Folk Mainstream DKK 140,- dkk inkl. gebyrEn million streams på Spotify og en forfriskende og udogmatisk blanding af jazz, indie, country, afro og pop. Kom!
Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har bandet gennem deres mere end ti år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele Danmark. De har været nominerede til DMA Jazz flere gange, er blevet spillet mere end 1700 gange på DR P8 Jazz, haft næsten en million streams på Spotify og har modtaget Jazznytprisen på baggrund af udgivelserne 'Books' og 'Books Live'.
Udover at optræde i deres kernebesætning som sekstet, så har bandet også indgået i en række samarbejder - fra den klassiske strygerkvartet Taïga til big-bandet Aarhus Jazz Orchestra, som de i foråret 2022 udgiver endnu et album med, nemlig suiten ’The Good Fight’, som er en musikalsk kommentar til klimaforandringerne. I Think You're Awesome er nysgerrig og grænseløs musik, fyldt med gode vibes. Energiske og indbydende live shows med en ma...

Læs mere


Line up:
  • Line-up: Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Morten Kærup (gtr/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner
  • (perc/electronics), Andreas Skamby (drm)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2022