Koncerten er afsluttet

Jazz Cruise - Scandinavian Rhythm Boys
Siden bandets opstart i 2005 har Scandinavian Rhythm Boys i ord og tone forvandlet Københavns havn til Mississippi med sydstaternes charmerende rytmer. Scandinavian Rhythm Boys (SRB) blev dannet i 1997 af svenske og danske musikere, der ønskede en dynamisk lyd uden trommer, dybest set akustisk og med et repertoire baseret på begyndelsen af rytmisk musik i USA (fra 1850 til 1950). Det er en anderledes oplevelse af musik, som du sikkert aldrig har hørt før.
SRB arbejder med ragtime, blues, åndelige sange, gospel og tidlige former for jazzmusik, kombineret med kendte evergreens, ballader og swing. De fleste af melodierne er specialiteter, der sjældent høres. De er valgt ud fra Michael Bøvings samling af '78 plader og omstruktureret af Frans Sjöström til bandets særlige kombination af instrumenter.
Turen sejles i åben båd uanset vejret. Der kan købes drikkevarer ombord på båden.

Line up:
  • Scandinavian Rhythm Boys arbejder med ragtime, blues, åndelige sange, gospel og tidlige former for jazzmusik, kombineret med kendte evergreens, ballader og swing. De fleste af melodierne er specialiteter, der sjældent høres.

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2022