Koncerten er afsluttet

Jacob Artved QuartetFri entré

Koncert med sidste års vinder af Rødovre Pris modtager Jacob Artved.

Jacob Artved blev introduceret til jazzscenen af den danske jazzguitarist Jacob Fischer allerede som 15-årig og optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som den yngste nogensinde. Han stoppede dog studiet og valgte som 18-årig at flytte til New York. Her spillede han til jam-sessions på diverse jazz-klubber. I New York er det en af de måder, hvor man som ny og ukendt jazzmusiker kan få chancen for at spille med nogle af "de hårde drenge". Jacob Artved klarede sig godt og folk omkring ham begyndte at få øjnene op for hans talent.

Trommeslageren Frands Rifbjerg, der bl.a. har vundet Ben Webster-prisen, er en de jazzmusikere, der kender Jacob Artved rigtigt godt.

”Jacob er en af spydspidserne i den nye generation af musikere, der er dukket op på musikscenen de sidste år. Trods sin unge alder viser han en usædvanlig modenhed både som instrumentalist, komp...

Læs mere


Line up:
  • Jacob Artved: Guitar
  • Zier Romme: Klaver/Rhodes
  • Matthias Petri: Bas
  • Frands Rifbjerg: Trommer
  • Koncert med sidste års vinder af Rødovre Pris modtager. Jacob Artved, Matthias Petri og Frands Rifbjerg, tre af dansk jazz mest fremtrædende musikere.

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2022