Koncerten er afsluttet

Alexander Kraglund Kvartet


Open Air Vokal DKK 1750


Seafood Sunday & Jazz med Alexander Kraglund Kvartet

Denne aften på Nimb Roof er der lagt op til en medrivende musikalsk rejse – nok befinder vi os midt i København, men stemningen og musikken er umiskendelig brasiliansk.
Alexander Kraglund anses for at være en af de absolut bedste violinister inden for den brasilianske musiktradition, og med sit medrivende spil har han begejstret publikummer i ind- og udland. Alexanders talent har givet ham international anerkendelse, ikke mindst da han tilbage i 2012 optrådte flere gange med den legendariske chorogruppe "Época de Ouro" live i Radio Nacional - Rio de Janeiro. Siden har han optrådt med en lang række af Brasiliens ypperste instrumentalister bl.a. choroguitarist og komponist Rogerio Souza, sangerinden Thaís Motta og trommeslageren Afonso Corrêa.

Med sig på Nimb Roof har Alexander den brasilianske bassist Romulo Duarte, der med sit fabelagtige spil har banet sig vej til toppen på den bras...

Læs mere


Line up:
  • Line-up: Alexander Kraglund (vokal, violin, kromatisk mundharpe) - Jeppe Holst (guitar) - Romulo Duarte (bas) - Jonas Johansen (trommer)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2022