Hess Is More

Til april 2024 udgiver det cirkulære ensemble Hess Is More nyt album, der bærer titlen CÆKE. Albummet markerer en tilbagevenden til et elektronisk univers, der klinger i grænselandet mellem pop, jazz, kraut og elektronika - og som altid med hilsener til dansegulvet.

I forbindelse med udgivelsen kommer Hess Is More til Bremen Teater under Copenhagen Jazz Festival med et til lejligheden sammensat band bestående af nogle af Danmarks førende instrumentalister. Koncerten byder på musik fra hele Hess Is More-kataloget, lige fra ”Ssshhhh…” over ”Yes Boss” til ”You Don’t Dance”.

Hess Is More startede som et elektronisk soloprojekt for den danske trommeslager Mikkel Hess, og har siden udviklet sig til et større ensemble med musikere på tværs af Atlanten. Hess Is More har med 10 albums og en række EP’er og specialudgivelser bag sig en karriere, der strækker sig over to årtier.

Hess Is Mores liveoptrædener har opnået n...

Læs mere


Line up:
  • Mette Lindberg (vox), Raisa Castro (vox, perc), Ida Duelund (b), Rasmus Bille Bahncke (synth), Rasmus Vestervig (gtr, electr.), Nikolaj Hess (keys), Mikkel Hess (dr, vox)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival