The concert has finished

Six Foot StompersFree admission

The event description is not available in your language.

SIX FOOT STOMPERS er et dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at “stampe” et traditionelt jazz-band i gang.

I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikums venlig jazz-musik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.

SIX FOOT STOMPERS har blandt andet deltaget i de to store Københavnske jazzfestvals, “Swinging Copenhagen” samt “Copenhagen Jazz Festival”. Internationalt har orkestret turneret i Sverige og Grønland, deltaget i Festivals i Polen og Italien samt ikke mindst i “French Quarter Festival” og “Fritzel`s Jazz-renuion” i New Orleans, USA.

I foråret 2013 optrådte SIX FOOT STOMPERS med stor succes i Europas største festival i Dresden. 2015 deltog vi i Hellevik Jazzfestival og sidst var det Stettin i Polen vi gæst...

Read more


Line up:
  • Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Gunnar Bay, trombone og vokal. Torben Junker, banjo – Lars Nielsen, bas – Torben Kousholt Mikkelsen, trommer.

Similar Concerts for Copenhagen Jazz Festival 2019