The concert has finished

Marilyn Mazur / Benjamin Koppel - Human Patterns (SE/DK)


Experimental Free Jazz Vocal DKK forsalg 295,- + gebyr


The event description is not available in your language.

En af årets mest spektakulære nordiske jazzbegivenheder bliver uden tvivl samarbejdet mellem Benjamin Koppel og Marilyn Mazur.

Et veritabelt all-star ensemble anført af perkussionist Marilyn Mazur, der bl.a. er kendt for sit samarbejde med Miles Davis, Wayne Shorter og Jan Garbarek kridter scenen op til en storstilet oplevelse, hvor musik og bevægelse smelter sammen til en unik helhedsoplevelse. Sammen med Benjamin Koppel har Marilyn sat et hold, der både favner bredt og kigger dybt i jazzhistorien og som udelukkende består af stjerner fra den nordiske jazzscene.

Dansen har altid været et af Marilyns omdrejningspunkter. Og når to af de mest interessante og ekspressive unge dansere sættes i stævne sammen med en række musikalske magikere, så bliver den tværæstetiske fortælling komplet. Med ECM-koryfæet, den norske pianist Bugge Wesseltoft (kendt fra sit samarbejde med bla. Ja...

Read more


Line up:
  • Marilyn Mazur (perkussion), Benjamin Koppel (saxofon), Josefine Cronholm (vokal), Bugge Wesseltoft (piano), Klavs Hovman (bas), Alex Riel (trommer), Marluze Da Cruz (dans), Nikita Thigpen (dans)

Similar Concerts for Copenhagen Jazz Festival 2019