The concert has finished

Clara Vuust Quintet feat. Jakob Dinesen


Mainstream DKK 150 Kr.


The event description is not available in your language.

…..vokaljazz…..
Jazz sangerinden Clara Vuust har i de senere år udgivet tre anmelderroste album og blev med sin første udgivelse ”Here’s to Love” fra 2013 med ét et veletableret navn på den danske vokal-jazzscene. Siden har hun både udgivet og spillet et hav af koncerter i både ind- og udland med et ganske særligt forhold til Italien, der også danner rammen om hendes mangeårige musikalske samarbejde med sin mand, den italienske pianist og akkordionist Francesco Calì.
Magasinet Jazz Special skriver om Clara Vuust: ”hun når ind til noget væsentligt i musikken. Denne fine cd rummer en sart skønhed og et poetisk nærvær..." og Vuust trækker netop tråde til en vokaltradition med storytelling og den smukke melodi i centrum. Hun præsenterer et repertoire, der er rundet af kærligheden til jazzen og "The Great American Songbook", men også i høj grad bærer en europæisk tone, der ...

Read more


Line up:
  • Clara Vuust (voc), Jakob ‘Dino’ Dinesen (ts), Francesco Cali (p, acc), Thomas Maintz (g), Andreas Hatholt (b), Carsten Landors (dm)

Similar Concerts for Copenhagen Jazz Festival 2021